Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 21 oz carrots, whole, peeled (1-3 depending on size)
- ½ - 1 oz shallot, halved, to taste
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
-
1 ½
oz sunflower oil
of 1 ½ oz vegetable oil - ½ - 1 oz apple cider vinegar, to taste
- ½ oz lemon juice
- 2 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 689 kJ / 164.7 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 350.2 mg
Alternatieve recepten
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40min
Oven Baked Vegetable Chips
1h 45min
Avocado Tuna Salad
5 Min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
4h 15min
Chickpea Ratatouille
1h
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Green Goddess Salad
10 menit