Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz yellow onions, in pieces
- 2 ½ oz tomato paste
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 chipotle chilies, canned, to taste
- 1 tsp vegetable stock paste
- 2 tsp dried Mexican oregano
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp paprika
- ½ oz extra virgin olive oil
- 14 ½ oz canned diced tomatoes, with juices
- 2 cans black beans (14.5 oz ea.), rinsed and drained
- 4 oz frozen sweet corn
- 8 oz water
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- sour cream, to serve
- chopped fresh cilantro, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1092 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 383 mg
Alternatieve recepten
Southwest Quinoa
40min
Tofu Ramen Bowl
55 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Black Beans
30 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Vegetarian Chili
50min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min