Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 oz broccoli, stems only
- 4 oz shallots, in pieces
- 2 garlic cloves
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp curry powder
- 1 oz extra virgin olive oil
- 24 oz water
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 4 tbsp nutritional yeast
- 4 oz dried red lentils
- 8 oz broccoli florets, small
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- red pepper flakes, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 817.5 kJ / 195.4 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 58 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Potato Curry Soup
35 Min
Hummus with Peas and Beans
25 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Hungarian Mushroom Soup
35 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.