Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 oz broccoli, stems only
- 4 oz shallots, in pieces
- 2 garlic cloves
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp curry powder
- 1 oz extra virgin olive oil
- 24 oz water
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 4 tbsp nutritional yeast
- 4 oz dried red lentils
- 8 oz broccoli florets, small
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- red pepper flakes, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 817.5 kJ / 195.4 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 58 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocado Tuna Salad
5min
West African Peanut Soup with Chicken
50 min
Potato Curry Soup
35 Min
Broccoli Stem Slaw
15min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Waldorf Salad
15min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min