Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 oz cauliflower florets (approx. 1 med. head)
- 8 oz fennel bulb, cut into pieces (approx. 1 med. bulb)
- 4 oz yellow onions, cut into pieces (approx. ½ med. onion)
- 2 oz carrots, cut into pieces (approx. 1 med. carrot)
- 2 oz celery, cut into pieces (approx. 1 med. stalk)
- 2 garlic cloves
- 4 tbsp olive oil, divided
- 1 - 2 tsp ground cumin, to taste
- 10 sprigs fresh lemon thyme, leaves and tender stems
- 32 oz vegetable broth
- 3 oz kale, stems removed (approx. ½ bunch)
- 1 oz lemon juice, to taste
- 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 626.9 kJ / 149.8 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 481.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Soup
35 min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1 Std.
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Creamy Tomato Soup
30min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Carrot Ginger Soup
20min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Purple Cauliflower Soup
25min
Tomato Basil Soup
40 Min
Leek and Potato Soup
40 Min