Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
- 2 - 3 lemon peel strips, thin peel only, no white pith
- 1 garlic clove
Crust
- 7 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 4 oz unsalted butter, diced, frozen
- ¼ tsp salt
- 3 tbsp ice water
Filling
- 4 oz fresh baby spinach
- 20 oz water
- 3 oz ricotta cheese
- 1 oz feta cheese, plus extra to sprinkle
- 2 large eggs
- ⅛ tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1135.4 kJ / 271.4 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 225.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Taco Filling
35min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1h 10min
Snapper with Spiced Oil
Keine Bewertungen
Beer Pickles
24 godz. 20 min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Avocado Tuna Salad
5min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Smoked Salmon Dip
10min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Lemon Orzo
40min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Lemon Pasta
35min