Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
- 2 - 3 lemon peel strips, thin peel only, no white pith
- 1 garlic clove
Crust
- 7 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 4 oz unsalted butter, diced, frozen
- ¼ tsp salt
- 3 tbsp ice water
Filling
- 4 oz fresh baby spinach
- 20 oz water
- 3 oz ricotta cheese
- 1 oz feta cheese, plus extra to sprinkle
- 2 large eggs
- ⅛ tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1135.4 kJ / 271.4 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 225.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5u. 5min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min
Southern Peach Cobbler
1 godz. 15 min
Peach Hand Pies
1 Std. 50 Min
Long Rise Pizza
20h
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Pan-Fried Pork Buns
1 Std. 30 Min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min