Apparaten en Accessoires
Fava Bean and Goat Cheese Dip
Voorbereiding 10min
Totaal 20min
6 portions
Ingrediënten
-
12 oz frozen fava beansfresh fava beans shelled12 oz
-
water20 oz
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
mint leaves5
-
garlic clove1
-
lemon thin peel only, no pith1
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
goat cheese6 oz
-
olive oil1 oz
-
lemon juice to taste1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
342.5 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
719.1 kJ /
171.9 kcal
Vetten
11.1 g
Vezels
4.6 g
Verzadigd vet
4.9 g
Koolhydraten
11.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Croquembouche
3 Std. 30 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Maple Sweet Potato Quiche
2 Std. 10 Min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 Min
Berry Mojito Mocktail
Keine Bewertungen
Texas Caviar
15 Min
Apple Cranberry Chutney
1 Std. 5 Min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 Std. 10 Min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 Min
Hummus (Ilan Hall)
9 Std. 5 Min