Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to serve
- 3 - 4 oz pitted Sicilian green olives, halved, plus 2 oz olive juice
- 13 ½ oz water
- 5 oz fresh baby spinach, de-stemmed
- 22 oz bread flour
- 5 tsp active dry yeast
- 1 tsp salt
- 1 pinch sugar
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 1 heaping tsp sea salt flakes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2438.6 kJ / 582.9 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 78.9 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 1101.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchini Bread
1h 15min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Two Crust Pie Pastry
13h 50min
Eggplant and Tomato Pasta
45 Min
Mushroom Pie
1h 40min
Lentil Moussaka
2h 20min
Baked Kale Polenta Fries
1h 10min
New Jersey Tomato Pie
45 Min
Focaccia with Onions
1 Std. 30 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Pasta Primavera
50 Min
Vegetarian Chili
50 Min