Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 green onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz vegetable oil
- 2 stalks celery, sliced (¼ in.)
- 3 ½ oz fresh green beans, trimmed, cut in half
- 5 oz yellow squash, cut into pieces (½ in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (½ in.)
- ½ tsp thyme
- ¾ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 45 oz vegetable stock
- 6 oz dry pasta, ditalini rigati pasta
- 2 oz lacinato kale, center rib removed, cut into pieces (1 in.)
- 14 oz canned cannellini beans, rinsed, drained
- 4 oz fresh green peas
- 1 tbsp lemon juice
- grated Parmesan cheese, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 834.2 kJ / 199.4 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 520.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sausage and Lentil Stew
1h 15 min
Vegan Creamy Tomato Soup
30min
Pea Pesto with Ricotta
10 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Minestrone
45min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Potato Curry Soup
35 Min
Chickpea Ratatouille
1h
Veggie Loaded Pasta Sauce
30min