Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz Parmesan cheese, cubed (½ in.)
- 2 lemons, thin peel only, no white pith, plus extra to garnish
- 3 oz onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 ½ oz unsalted butter, cold, cubed (½ in.), divided
- 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 60 oz water, divided
-
1
stock cube, beef or vegetable
of 1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade - ½ - 1 tsp salt, to taste
- fresh mint leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 851 mg
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan Cheese
30 menit
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30 menit
Risotto with Spinach and Peas
30 menit
Mushroom Risotto
30 menit
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 menit
Classic Swiss Fondue
15 min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 menit
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 menit
Risotto with Broccolini
35 menit
Lemon Orzo
40min
Parmesan Risotto (TM6)
30 menit
Tomato Tart Tatin
1h 10min