Lemon Risotto

Lemon Risotto

4.2 59 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cubed (½ in.)
    1 ½ oz
  • lemons thin peel only, no white pith, plus extra to garnish
    2
  • onion quartered
    3 oz
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • unsalted butter cold, cubed (½ in.), divided
    1 ½ oz
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
    10 oz
  • dry white wine
    2 oz
  • water divided
    60 oz
  • stock cube beef or vegetable
    1
    1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • fresh mint leaves to garnish

Voeding per 1 portion

Calorieën 462 kcal / 1933 kJ
Eiwitten 8 g
Vetten 19 g
Koolhydraten 61 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 8 g
Natrium 851 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...