Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz Parmesan cheese, cubed (½ in.)
- 3 oz onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 ½ oz unsalted butter, cold, cubed (½ in.), divided
- 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 25 oz water
-
1
stock cube, beef or vegetable
of 1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 679 mg
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6 Std. 15 Min
Mushroom Risotto
30min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45min
Berry Foam (TM6 Metric)
10min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Lemon Risotto
30min
Berry Dream (TM6)
10min
Basic Basmati Rice
35min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30min
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1h