Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz Parmesan cheese, cubed (½ in.)
- 3 oz onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 ½ oz unsalted butter, cold, cubed (½ in.), divided
- 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 25 oz water
-
1
stock cube, beef or vegetable
of 1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 679 mg
Alternatieve recepten
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 godz. 20 min
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Risotto with Broccolini
35 Min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30min
Berry Dream (TM6)
10 Min
Basil Pesto
10 Min
Carnitas
50min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30min
Lemon Risotto
30min