Avocado with egg and salmon tartare
TM6

Avocado with egg and salmon tartare

5.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 6 eggs (53-63 g each), cold
  • water, to fill to 1 l mark
  • 2 stalks fresh dill, leaves only
  • 250 g salmon fillets, skinless, sushi quality, cut in pieces
  • 20 g lemon juice, freshly squeezed
  • 5 g olive oil, lemon flavoured
    of 5 g olive oil
  • 1 tsp dried red peppercorn
  • ½ tsp salt
  • 3 avocados
  • 30 g mixed sprouts
  • 6 slices white bread, toasted

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1678.3 kJ / 401.2 kcal
Eiwitten
19.2 g
Koolhydraten
24.7 g
Vetten
26.3 g
Verzadigd vet
5.2 g
Vezels
8.2 g
Natrium
435.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten