![Avocado with egg and salmon tartare Avocado with egg and salmon tartare](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/52787766-df48-4264-bce8-b23ea08a0cd9/Derivates/a03602e5c233f5af516f695f0365c3472003af67.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 eggs (53-63 g each), cold
- water, to fill to 1 l mark
- 2 stalks fresh dill, leaves only
- 250 g salmon fillets, skinless, sushi quality, cut in pieces
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
-
5
g olive oil, lemon flavoured
of 5 g olive oil - 1 tsp dried red peppercorn
- ½ tsp salt
- 3 avocados
- 30 g mixed sprouts
- 6 slices white bread, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1678.3 kJ / 401.2 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 435.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 dk
Chicken galantine with dill yoghurt
3 Std. 25 Min
Onion Tarte Flambée
1h
DIY fruit dippers
35 min
Black Garlic and Onion Jam
55 Min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 min
Salmon and Leek Parcel with Rice
1h
Cream cheese spread with radishes
5 Min
Protein Boosted Crêpes
45 min
Banana Ice Cream (Nice Cream)
5 Min
Steamed Seafood Tower
40 min
Wild Rice Pork Pilaf
1h 10min