Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g sugar, to taste
- 225 g orange juice
- 3 navel orange, peel and pith removed, quartered, plus extra, sliced, to garnish
- 60 g egg white, liquid, pasteurized
- 1 teaspoon vanilla extract, natural
- 680 g ice cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 505.6 kJ / 120.8 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 28.9 g
- Vetten
- 0.2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 27.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti Muffins
55min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Welsh Anglesey eggs
1h
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble (TM6)
55min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Orange Creamsicle Whip
10min
Stir Fried Potato Shreds
Geen beoordelingen
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Angolan fish stew (Calulu)
50min
Pepper vinaigrette
5min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Lemon Pasta
35min