Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 10 g extra virgin olive oil
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
- 60 g dry white wine
- 820 g water
-
1
stock cube (for 0.5 l), meat or vegetable
of 1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Béchamel sauce
15min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 Std. 50 Min
Pizza dough
1 godz.
Yoghurt dressing
5 Min
Hollandaise sauce
15min
Hollandaise sauce
15min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 Std. 15 Min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 Min
Whisked egg whites
5 Min