
Apparaten en Accessoires
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
Voorbereiding 30min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut in pieces30 g
-
water1200 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
basmati rice200 g
-
green asparagus500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon sabayon sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
403 kcal /
1685 kJ
Eiwitten
13 g
Vetten
20 g
Koolhydraten
41 g
Vezels
3.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Fabulous Flavour on Every Level
72 recepten
Zwitserland
Zwitserland