Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 1200 g water
- 1 tsp vegetable stock paste, homemade
- 200 g basmati rice
- 500 - 700 g green asparagus
- 40 g extra virgin olive oil
Lemon sabayon sauce
- 4 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Cucumber soup with prawn skewers
35 min
Sicilian prawn salad
40 мин.
Gazpacho
1h 15min
Boeuf bourguignon
1ч. 30 мин.
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1ч. 20 мин.
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Spinach and tomato quiche
1ч. 45 мин.
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min