Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g red peppers, cut into pieces (3 x 3 cm)
- 150 g red onions, cut into quarters
- 2 garlic cloves (unpeeled)
- 30 g extra virgin olive oil, plus 1 tbsp extra for roasting
- 30 g fresh ginger root
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 120 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 x 2 cm)
- 800 g water
-
1 ½
tbsp vegetable stock paste, homemade
of 1 ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp fine salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
-
4
tbsp curd cheese (quark)
of 4 tbsp Greek yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 5.74 g
- Koolhydraten
- 9.46 g
- Vetten
- 13.05 g
- Vezels
- 1.89 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Geen beoordelingen
Ratatouille
40 min
Creamy courgette soup
25min
Courgette side dish
30min
Tuna mousse
10min
Leek quiche
1h 45min
Creamy Pepper Soup
20min