Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g dried lentils, (weighed before soaking)
of 2 cans lentils cooked, (800 g), washed and drained - 150 g onion, cut into quarters
- 100 g peppers, (red or green), cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 60 g carrots, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil, (plus a little extra to season)
- 750 g vegetable mixture, frozen
- 3 eggs, (whole, wrapped in cling film)
- 2 pork tenderloins (350-400 g per steak)
-
2
tsp beef extract
of 1 tsp soy sauce - 2 pinches black pepper, freshly ground
- 1 ½ tsp sweet paprika powder
- 1 tsp mixed dried herbs, (oregano, thyme, rosemary, etc.)
- ½ tsp liquid caramel
- 10 g lemon juice
- 80 g chorizo, cut in slices
-
100
g Serrano ham, cut in cubes
of 100 g bacon cubes - 1 bay leaf, dried
- 1 tsp salt
- 700 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2282 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 44.35 g
- Vetten
- 22.85 g
- Vezels
- 10.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple cake
1sa
Beef goulash with bread dumplings
1sa 30 dk
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 dk
Cream cheese spread with radishes
5 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Russian salad
1 Std. 15 Min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Summer Bolognese Bowl
45 Min
Borscht
50 Min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 dk
Shrimp Scampi
40 dk