Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g shallots (2-3 shallots)
- 30 g olive oil
- 250 g pearl barley, medium, washed and drained
- 100 g dry white wine, vegan
- 750 g water, hot
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan - ½ tsp fine salt
- 2 pinches ground white pepper
- ¾ tsp dried thyme (optioneel)
- 40 g pine nuts
- 400 g courgette, sliced (5 mm)
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, cut into strips (5 mm)
- 60 g almond butter, white
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2159 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Baked Kale Polenta Fries
1 Std. 10 Min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2h
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 godz. 35 min