Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- ½ tsp fine salt, plus 1 pinch extra to taste
- 75 g quinoa grains
- ½ lemon, preferably organic (grated zest and juice only)
- ½ garlic clove (optioneel)
- 20 g spring onions, cut into pieces (optioneel)
-
3 - 4
sprigs fresh coriander, leaves washed and dried
of 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves washed and dried - 2 - 3 sprigs fresh mint, leaves washed and dried
- 30 g extra virgin olive oil
- 100 g tomatoes, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 - 2 pinches chili powder, to taste
- 100 g cucumber, cut into pieces
- 100 g canned tuna, in brine or water, drained well
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Southern Black-Eyed Peas
1h 35min
Gefilte Fish
1h 10min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna) Metric
1h 20 min
Speedy Bassara
25min
Balsamic salmon and courgette noodles
25min
Pollock Croquettes with Olives
1h 40min
Green beans with tomato and parsley
55min
Potato cakes
45min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h