Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 sprigs fresh coriander, roughly chopped
-
250
g Egyptian rice
of 250 g short-grain rice - 1000 g water
- 10 - 12 peppers, mixed, medium-sized
- 200 g onions, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp Arabian spice mix
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tbsp tomato purée (concentrated)
- 300 g ripe tomatoes, cut into quarters
- 1 tsp sugar
- 2 small green chillies
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
of 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 400 g raw shrimps, peeled, deveined
- 30 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2079 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 51.5 g
- Vetten
- 8.2 g
Alternatieve recepten
Tagliatelle with porcini mushrooms
1j
Black-eyed bean stew with whole squid
5h 15 min
Okra and meat stew (bamia)
1j
Spicy sea bass (samke harra)
50 Min
Red lentil soup with cumin
55 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1j
Seafood rice
1j 15 menit
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 menit
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35 Min
Hearty Soya Bean Soup
50 Min
Black Forest Crepes
1j 15 menit