Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 200 g Parmesan cheese, in pieces
- 60 g almonds, slivered, blanched
- 1 garlic clove
- 60 g basil leaves, fresh
- 170 g extra virgin olive oil
- ½ tsp salt, to taste
Mushroom Orzotto
- 1 lemon
- 15 g mushrooms, dried
- 3 sprigs thyme, fresh, leaves and tender stems
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp black peppercorns
- 115 g onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 225 oz dried pasta, type orzo
- 85 g white wine
-
450
g water
of 450 g chicken stock - 170 g fresh brown mushrooms, sliced
- 60 g pine nuts
Pesto Salmon
- 570 g salmon fillet, fresh, skin on or skinless
Blistered Tomatoes
- 4 stalks cherry vine tomatoes
- 2 tsp extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 1 lemon, sliced and grilled, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5251 kJ / 1255 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 92 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 2127 mg
Alternatieve recepten
Salmon and Leek Parcel with Rice
1sa
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1sa
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Clam Boil
55 dk
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1h 25min
Clam Chowder
55 dk
Warm Spinach and Artichoke Dip
20min
Creamy pea soup
40 min
Boeuf Bourguignon
11hod. 25min