Compatibele versies
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chipotle Oil
- ½ oz chipotle chili, in adobo sauce, canned (1 chili)
- 5 oz safflower oil
- 1 ½ oz white wine
Chipotle Sabayon
- 6 egg yolks, from large eggs
- 2 tsp white wine vinegar
- ¼ tsp salt
- 4 tbsp unsalted butter
- 4 maitake mushrooms, large, de-stemmed (approx. 1 pkg.)
Poached Eggs
- 73 oz water
- 1 tsp vinegar
- vegetable oil, to grease
- 4 large eggs
- 4 slices sourdough bread (1 in. thick), toasted
- fresh chives, sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4088 kJ / 958 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 62 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1 godz. 5 min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Mojo Sauce for Seafood
10 min
Lemonade
5 min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Geen beoordelingen
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Sautéing Turkey Cubes
Geen beoordelingen
White fish wrapped in banana leaves
2 Std. 20 Min
Cioppino
55 min
Bloody Mary and Spiced Citrus Dust
15 min