Compatibele versies
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chipotle Oil
- ½ oz chipotle chili, in adobo sauce, canned (1 chili)
- 5 oz safflower oil
- 1 ½ oz white wine
Chipotle Sabayon
- 6 egg yolks, from large eggs
- 2 tsp white wine vinegar
- ¼ tsp salt
- 4 tbsp unsalted butter
- 4 maitake mushrooms, large, de-stemmed (approx. 1 pkg.)
Poached Eggs
- 73 oz water
- 1 tsp vinegar
- vegetable oil, to grease
- 4 large eggs
- 4 slices sourdough bread (1 in. thick), toasted
- fresh chives, sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4088 kJ / 958 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 62 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Champurrado
20min
Conchas
3 Std. 15 Min
Shrimp Aguachile
15min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Keine Bewertungen
Kids Vegan Summer Rolls
35 Min
Deviled Eggs with Chow Chow and Cajun Sunshine
10h
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3 Std. 15 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Coconut Sautéed Shrimp
35 Min
Halibut with Apricot Chutney
30 Min
Horchata
5 Min