Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanilla sauce (crème anglaise)
- 450 g milk
- 6 egg yolks
- 70 g sugar
- 15 g vanilla sugar, homemade
Meringue islands
- 30 g sugar
- 6 egg whites
- 1 pinch salt
- 30 g liquid caramel (see tips) (optioneel)
- 25 g pistachio nuts, unsalted, chopped (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Italian hot chocolate
10 Min
Spinach and Broccoli Terrine
4 Std. 40 Min
Apples with cider sabayon sauce
40 dk
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6h 10min
Cherry and almond clafoutis pudding
3h
Floating Islands
40 dk
Crema catalana
40 dk
Fig and Honey Smoothie
5 Min
Indian mustard
15 Min
Orange curry dressing
10 Min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 Min
Semolina Custard Dessert Pots
20 Min