Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 150 g carrots, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 100 g spring onions, cut into rings
- 100 g peppers, red and green, in bite-sized pieces
- 500 g pork shoulder, boneless, cut into pieces (approx. 2,5 x 2 cm)
- 350 g potatoes, in bite-sized pieces
- 400 g water
- 1 tsp lemon zest, grated
- 1 tsp tarragon, dried
- 1 tsp marjoram, dried
- ½ - 1 tsp hot paprika
- ½ tsp fine salt
- ¼ tsp black pepper, freshly ground
-
4
tbsp crème fraîche
of 4 tbsp sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2159 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Borscht
50min
Potatoes with Bacon and Hash
2h 15min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1h
Honey and herb pork loin
4 Std. 10 Min
Sautéed turkey strips
15min
Cheese mousse
10 Min
Tuna mousse
10 Min
Peas with ham
30min
Moroccan filled bread rolls (Batbout)
2h 40min
Green beans with tomato and parsley
55min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min