Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g onions, cut in halves
- 100 g bacon cubes
- 500 - 600 g pork tenderloin
- 2 tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- 1 - 1 ½ tsp ground sweet paprika
- 6 - 8 slices lean bacon, smoked (60-80 g)
- 500 g sauerkraut, preserved
- 1 dried bay leaf (optioneel)
- 3 juniper berries (optioneel)
- 500 g water
- 750 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 3 tbsp frying oil
- 140 g milk
- 40 g butter
- 2 - 3 pinches ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2467 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Baguette
3h 45min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 Min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Courgette and cod lasagne
1 Std.
Pork tenderloin parcels
1 Std.
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 Std. 5 Min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min