Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g onions, cut in halves
- 100 g bacon cubes
- 500 - 600 g pork tenderloin
- 2 tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- 1 - 1 ½ tsp ground sweet paprika
- 6 - 8 slices lean bacon, smoked (60-80 g)
- 500 g sauerkraut, preserved
- 1 dried bay leaf (optioneel)
- 3 juniper berries (optioneel)
- 500 g water
- 750 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 3 tbsp frying oil
- 140 g milk
- 40 g butter
- 2 - 3 pinches ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2467 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Floating Islands
40 Min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Cheat's Sriracha Sauce
168h 30min
Oysters with Lime Granita
Geen beoordelingen
Meat stock paste
45 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 Min
Gazpacho
1h 15min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3 Std. 25 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Shrimp Sauté
25min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30 Min