![Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3B07DB9B-E909-4223-8C2C-B562060A541C/Derivates/30005F7A-158E-431C-A3FF-04F37182E92E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g onions, cut in halves
- 100 g bacon cubes
- 500 - 600 g pork tenderloin
- 2 tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- 1 - 1 ½ tsp ground sweet paprika
- 6 - 8 slices lean bacon, smoked (60-80 g)
- 500 g sauerkraut, preserved
- 1 dried bay leaf (optioneel)
- 3 juniper berries (optioneel)
- 500 g water
- 750 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 3 tbsp frying oil
- 140 g milk
- 40 g butter
- 2 - 3 pinches ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2467 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Apple cake
1 Std.
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 Std.
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1 Std. 35 Min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Crab briks
35 min
Three course meal for two in 30 minutes
1 Std. 15 Min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min