Apparaten en Accessoires
Fatayer with cheese and mint
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 5min
12 pieces
Ingrediënten
Dough
-
whole milk250 g
-
olive oil80 g
-
1 ½ tsp dried instant yeast, (6 g)fresh yeast15 g
-
bread flour350 g
-
sugar15 g
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh mint only leaves10 g
-
pecorino romano50 g
-
cream cheese75 g
-
nigella seeds1 ½ tsp
To make the fatayer
-
bread flour for dusting
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pieces
Eiwitten
6 g
Calorieën
921.2 kJ /
220 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1.1 g
Koolhydraten
23.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Moroccan Street Food
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Roasted banana affogato
Geen beoordelingen
Hamantaschen
1u. 55min
Fruit Galettes (Paul) Metric
1u. 25min
Cheese sambousek
1u. 45min
Falafel
1u. 25min
Crêpes with herbs
1u.
Potato and vegetable purée
45min
Pitta bread
2u.
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2u. 30min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1u. 10min
Hawaiian Pizza with Stuffed Cheese Crust (Ben)
2u. 10min
Focaccia with onions
2u.