!['Qamar el-din' juice 'Qamar el-din' juice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4cbe1d99-95d3-4a02-a514-12da7b0246c5/Derivates/fe9c40fc-4b8f-4feb-9b70-3ee3cd25aa1f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g ice cubes
- 300 g qamar el-din cut into small pieces (see tip)
- 100 g sugar, adjust to taste
- 1 tbsp rose water
- 1 tbsp blossom water
- 700 g water
- pine nuts, soaked in water for garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 glass
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 59.4 g
- Vetten
- 0 g
Alternatieve recepten
Baklava
1hod. 10min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 godz.
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Garlic dip (toum)
15 Min
Za'atar bread rolls
2 Std.
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Cheese sambousek
1hod. 45min
Arseeyah
50min
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min