Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
- 2 oz cocoa butter, red
Passion Fruit Ganache
- 2 oz passion fruit purée
- 1 oz glucose (see Tip)
-
4
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
of 4 oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
-
10 ½
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
of 10 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
-
6 ½
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
of 6 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 707 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 19 mg
Alternatieve recepten
Meringue Ghosts
12h 25min
Irish Coffee
10min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14óra 30p
Sun-dried Tomato Butter
10min
Burnt Orange
2h 15min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Crème Fraîche Ice Cream with Salted Caramel
12h
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40min
Chocolate Fondue
15min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 Std. 45 Min
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
1h 30min