Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g almonds, ground (see Tip)
- 170 g icing sugar (see Tip)
French Meringue
- 85 g granulated sugar
- 115 g egg whites, slightly less than 4 eggs (see Tip)
- food colouring in gel, to taste (see Tip)
Filling
- 140 g sugar
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 185 g blueberries, fresh
- 1 tsp apple pectin NH (see Variation)
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 264 kJ / 63 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)
1h 25min
Sugar Pie
45 min
Chocolate Lava Cakes
55 min
French Macarons with Blueberry Jam
1 Std. 30 Min
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72 godz.
Gerbeaud Cakes (Metric)
1 Std. 20 Min
Lollipops
40 Min
Strawberry milkshake
5 Min
Pink and White Macarons
1 Std. 30 Min
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2 Std. 15 Min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Brioche fruit tarts
4 Std.