Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Ganache
- 120 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 110 g double cream
- 25 g unsalted butter, soft
Macarons
- 250 g caster sugar
- 140 g blanched almonds
- 20 g cornflour
- 15 g cocoa powder
- 3 egg whites, separated the previous day
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 334 kJ / 80 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu Cheesecake - Cheesecake al tiramisu
11 godz. 30 min
Pink and White Macarons
1h 30min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Chocolate Porter Brownies
45 Min
Flourless Chocolate Coffin Cake
1h 5min
Profiteroles
2h 15min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h
Raspberry and Orange Jaffa Cakes
7hod. 45min
Bloody Almond Finger Biscuits
2h
Chocolate Meringue Stack
7h 30min
Croissants
12h
Cappuccino Cake
2h