Roasted Vegetable Pizza
TM6 TM5

Roasted Vegetable Pizza

4.6 (22 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 oz olive oil, plus extra to grease
  • 15 oz bread flour
  • 2 ½ oz whole wheat flour
  • 9 oz warm water (100°F-110°F)
  • ½ oz sugar
  • 2 ¼ tsp rapid rise yeast
    of 1 packet/envelope rapid rise yeast
  • 2 tsp salt

Topping

  • 12 oz eggplant, cut into ¼ in. rounds (approx. 1 lg. eggplant)
  • 8 oz red onion, cut into 2 in. strips (approx. 1 lg. onion)
  • 1 garlic clove, halved
  • 6 oz green bell pepper, cut into 2 in. pieces (approx. 1 lg. green pepper)
  • 6 oz red pepper, cut into 2 in. strips
  • olive oil, to drizzle
  • 1 tsp dried oregano
  • ½ tsp salt
  • ⅛ tsp fresh ground black pepper
  • 10 oz Fontina cheese, cut into 1 in. pieces

For Pizza

  • 2 tbsp olive oil, plus extra to grease pan
  • bread flour, to dust hands
  • 2 tbsp capers (optioneel)

Voeding
per 1 piece
Calorieën
7389 kJ / 1766 kcal
Eiwitten
79 g
Koolhydraten
219 g
Vetten
66 g
Vezels
21 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten