Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g spring onions, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 10 g cornflour (starch)
- 50 g white wine
-
100
g liquid beef stock
of 100 g water plus 1/4 tsp meat stock paste - 1 tbsp wholegrain mustard
- 700 - 800 g pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)
- 2 pinches fine salt, to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1133 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 16.65 g
- Vezels
- 0.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 λεπτ.
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 λεπτ.
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1ωρ. 20 λεπτ.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 λεπτ.
Pork tenderloin parcels
1ωρ.
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1ωρ.
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 λεπτ.
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 λεπτ.
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1h 15min