
Apparaten en Accessoires
Pork tenderloin with mustard sauce
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
-
spring onions cut into pieces180 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
cornflour (starch)10 g
-
white wine50 g
-
liquid beef stock100 g
-
wholegrain mustard1 tbsp
-
pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)700 - 800 g
-
fine salt to taste2 pinches
-
freshly ground black pepper to taste2 pinches
Voeding per 1 portion
Calorieën
271 kcal /
1133 kJ
Eiwitten
26.9 g
Vetten
16.65 g
Koolhydraten
3.4 g
Vezels
0.65 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Deliciously Light
10 recepten
Internationaal
Internationaal