Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 50 g onions, cut in halves
- 1 ½ - 2 garlic cloves, to taste
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g breadcrumbs
- 400 g beef mince
- 2 eggs
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 tsp salt
-
50
g Gruyère cheese, cut in slices (2-3 mm)
of 50 g Cheddar cheese, cut in slices (2-3 mm) - 25 g fresh baby spinach
- 450 g yellow peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 4 - 5 fresh basil leaves
-
400
g chopped tomatoes, canned,
of 400 g fresh tomatoes, cut in pieces (2-3 cm) - 200 g water
- 1 pinch sugar (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2128 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1h 15min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1 Std. 35 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Chicken and bacon casserole
1 godz. 10 min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1 Std. 50 Min