Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 - 800 g chicken tenderloins
- 3 garlic clove
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g lemon juice
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 150 g leeks, white part only, cut into pieces (2 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (2 cm)
- 3 carrots ; 1 cut into pieces (2 cm) and 2 cut into thin slices (3 mm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g salted butter
- 300 g sparkling wine
- 50 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 2 potatoes, peeled and cut into thin slices (3 mm)
- 1 zucchini, cut into slices (1 cm)
- 1 tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- 100 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2356.8 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 49.4 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 31.4 g
- Verzadigd vet
- 16.5 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1018.8 mg
Alternatieve recepten
Creamy honey mustard chicken
1h
Meatloaf with red sauce
1h 15 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15 min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15 min
Chicken and mushroom lasagne
1j 55 menit
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Pork fillet with mustard
35 Min