Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 4 garlic cloves, to taste
- 40 g olive oil
- 150 g leeks, cut into slices
- 150 g carrots, cut into slices
- 1 pinch fine salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g white wine
- 1 tbsp ground paprika
- 1600 g pork tenderloins (400 g each)
- 1000 g water
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 5857 kJ / 1400 kcal
- Eiwitten
- 80 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 100 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Geen beoordelingen
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Chinese Long Beans with Pork
25min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Pork tenderloin with mustard sauce
30min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Greek Style Pork Stew
50min
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min