Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 4 garlic cloves, to taste
- 40 g olive oil
- 150 g leeks, cut into slices
- 150 g carrots, cut into slices
- 1 pinch fine salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g white wine
- 1 tbsp ground paprika
- 1600 g pork tenderloins (400 g each)
- 1000 g water
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 5857 kJ / 1400 kcal
- Eiwitten
- 80 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 100 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 Min
Creamy turkey stew (TM6)
3 godz. 50 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Moroccan chicken and couscous
45 Min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min