Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 4 garlic cloves, to taste
- 40 g olive oil
- 150 g leeks, cut into slices
- 150 g carrots, cut into slices
- 1 pinch fine salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g white wine
- 1 tbsp ground paprika
- 1600 g pork tenderloins (400 g each)
- 1000 g water
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 5857 kJ / 1400 kcal
- Eiwitten
- 80 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 100 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1 godz. 35 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2ωρ. 55 λεπτ.