Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g eschalots
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut into sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
- ½ tsp Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 8 juniper berries (optioneel)
-
25
g cherry jam
of 25 g red berry jam - 20 g unsalted butter
- 1 tsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Beef "Burgundy"
40min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Honey and herb pork loin
4h 10min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Pork fillet with mustard
35min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45 min
Tomato basil chicken stew
35min
Beef goulash with dumplings
1h 45 min