Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g eschalots
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut into sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
- ½ tsp Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 8 juniper berries (optioneel)
-
25
g cherry jam
of 25 g red berry jam - 20 g unsalted butter
- 1 tsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Chicken cacciatore
50 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Pork fillet with mustard
35 min