Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables

Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables

4.4 25 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • eschalots
    30 g
  • red wine
    150 g
  • carrots cut into sticks (1 cm x 7 cm)
    300 g
  • pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)
    1
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • water
    130 g
  • Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
    ½ tsp
  • juniper berries (optioneel)
    8
  • cherry jam
    25 g
    25 g red berry jam
  • unsalted butter
    20 g
  • cornflour
    1 tsp

Voeding per 1 portion

Calorieën 250 kcal / 1047 kJ
Eiwitten 29 g
Vetten 7 g
Koolhydraten 11 g
Vezels 2.5 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...