Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 50 g brown onions, cut into halves
- 1 ½ - 2 garlic cloves, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g breadcrumbs
- 400 g beef mince
- 2 eggs
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 tsp salt
-
50
g Gruyère cheese, cut into slices (2-3 mm)
of 50 g cheddar cheese, cut into slices (2-3 mm) - 25 g fresh baby spinach leaves
- 450 g yellow capsicum, cut into pieces (3-4 cm)
- 4 - 5 fresh basil, leaves only
- 400 g chopped tomatoes, canned or fresh cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g water
- 1 pinch sugar (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2128 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 6.1 g
Alternatieve recepten
Apricot chicken risotto
30 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Chicken and pesto risoni
35 dk
All-in-one chicken dinner
50 Min
Creamy honey mustard chicken
1sa
Chicken à la king
40 dk
Beef stroganoff
35 dk
Classic meatloaf
1h 35min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Beef cobbler with polenta dumplings
1sa 30 dk
Baked pumpkin and beef stew
3h
Beef and mushroom hot pot
2h