Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g dry vermouth or Madeira wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- 60 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 tsp hot English mustard
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 450 g pork fillet, cut into thin slices (1 cm)
- 100 g fresh mushrooms, cut into slices
- 2 tsp crème fraîche
- 2 - 3 tsp cornflour
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 964.8 kJ / 229.5 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 900.7 mg
Alternatieve recepten
Pork and gravy with red wine cabbage
1sa 10 dk
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Lemon chicken with crispy potatoes
2sa 40 dk
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Veal involtini
35 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1sa 10 dk
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Beef and mushroom hot pot
2sa