Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g dry vermouth or Madeira wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- 60 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 tsp hot English mustard
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 450 g pork fillet, cut into thin slices (1 cm)
- 100 g fresh mushrooms, cut into slices
- 2 tsp crème fraîche
- 2 - 3 tsp cornflour
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 964.8 kJ / 229.5 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 900.7 mg
Alternatieve recepten
Beef "Burgundy"
40min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min