
Apparaten en Accessoires
Beef spezzatino
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 45min
2 portions
Ingrediënten
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh thyme leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh sage leaves2 - 3
-
brown onion cut into halves½
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
bacon cut into cubes (3 cm)40 g
-
beef chuck steak cut into pieces (2-3 cm)450 g
-
salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
carrot cut into slices (1-2 cm)1
-
celery stalk cut into slices (1-2 cm)1
-
Meat stock paste (see Tips)2 tsp
-
canned diced tomatoes200 g
-
dry white wine100 g
-
water50 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
558.7 kcal /
2337.4 kJ
Eiwitten
53.4 g
Vetten
29.1 g
Koolhydraten
13.3 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
8.6 g
Natrium
984.9 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Cooking for Me and You
70 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland