Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 - 3 fresh sage leaves
- ½ brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 40 g bacon, cut into cubes (3 cm)
- 450 g beef chuck steak, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 pinches salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 carrot, cut into slices (1-2 cm)
- 1 celery stalk, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 200 g canned diced tomatoes
- 100 g dry white wine
- 50 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2337.4 kJ / 558.7 kcal
- Eiwitten
- 53.4 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 984.9 mg
Alternatieve recepten
Chicken cacciatore
50 Min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Chicken and sweet corn soup
30min
Beef and mushroom hot pot
2h
Irish stew
1h 30min