Pork tenderloin with mustard sauce
TM6 TM5 TM31

Pork tenderloin with mustard sauce

4.3 (63 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 450 g pork tenderloin, cut in slices (1 cm)
  • 100 g button mushrooms, cut in slices
  • 75 g dry vermouth
    of 75 g Madeira wine
  • 100 g milk
  • 60 g onions, cut in halves
  • 1 garlic clove (optioneel)
  • 2 tsp wholegrain mustard
  • 1 tsp hot mustard
  • 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
    of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
  • 2 tbsp crème fraîche
    of 2 tbsp cream
  • 1 heaped tbsp cornflour (starch)
  • 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish

Voeding
per 1 portion
Calorieën
961 kJ / 230 kcal
Eiwitten
28 g
Koolhydraten
8 g
Vetten
7 g
Vezels
0.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten