Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parsley Pesto
- 25 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 25 g fresh parsley leaves
- 25 g pine nuts
- 75 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- ½ tsp fine sea salt
Potato Soup
- 475 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 150 g onions, quartered
- 25 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 500 g water
- 200 g whole milk
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1400.4 kJ / 334.7 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 946.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Geen beoordelingen
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 Std. 25 Min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart (TM6)
7h
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 Std. 40 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45min
Courgette and Lemon Sorbet
8 Std. 5 Min
Spanish Tortilla
1h
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h