Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parsley Pesto
- 25 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 25 g fresh parsley leaves
- 25 g pine nuts
- 75 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- ½ tsp fine sea salt
Potato Soup
- 475 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 150 g onions, quartered
- 25 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 500 g water
- 200 g whole milk
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1400.4 kJ / 334.7 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 946.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Courgette Soup
25 Min
Creamy Pea Soup
40 Min
Pea and Lardo Soup
1 Std. 5 Min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Creamy Courgette Soup
35 Min
Creamy tomato soup
30 Min
Cauliflower Cheese Soup
30 Min
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Maple-glazed Carrots
45 Min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 Min
Spinach and Parmesan Soup
45 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 Min