Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parsley Pesto
- 25 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 25 g fresh parsley leaves
- 25 g pine nuts
- 75 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- ½ tsp fine sea salt
Potato Soup
- 475 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 150 g onions, quartered
- 25 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 500 g water
- 200 g whole milk
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1400.4 kJ / 334.7 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 946.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Mushroom and Parmesan Risotto
40 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Stracciatella Soup
30min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min