Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g celery, cut in pieces
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces
- 50 g onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 1200 g water
- 400 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, diced (2 cm)
- 20 g dried porcini mushrooms
- 1 tsp dried marjoram (see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 737 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Potato Pancakes
45 Min
Grisons Barley Soup
55 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Garlic Turkey Stew
45 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Cucumber Soup
25min
Borscht
50 Min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.