Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bunch fresh parsley, thick stems removed, cut in pieces
- 100 g carrot, with peel, cut in pieces
- 250 g spelt grains
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 20 g olive oil, plus extra for frying
- 300 g water
-
1
vegetable stock paste, homemade (see tip)
of 1 heaped tsp vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 150 g stale bread roll, torn in pieces
- milk, for soaking (approx. 200-250 g)
- 2 medium eggs
- 1 - 2 pinches ground cumin, to taste
- ¾ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 498.3 kJ / 119.1 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 197.6 mg
Alternatieve recepten
Apple and Cinnamon Semolina with Nuts and Fresh Fruit
25 menit
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Crispy Smashed Potato Salad
1 Std. 30 Min
Vegan Crème Brûlée
4 Std. 45 Min
Oat, Bran and Quinoa Porridge with Blueberry Compote
25 menit
Citrus Water (TM6)
35 Min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM5)
Geen beoordelingen
Amaranth Crispbread
1j 15 menit
Apple Pancakes
30 menit
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 Std.
Hot Apple Tea
40 Min
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1h 50min