Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Cake
- 10 large eggs, separated
- 160 g sugar
- 280 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
-
140
g hazelnuts
of 140 g almonds - 280 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
Ganache
- 200 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 180 g whipping cream
- 1 ½ tsp black food colouring
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Caramel Monster Mud Dip
15 Min
Chocolate Macarons
25 Std. 30 Min
Chocolate Porter Brownies
45 Min
Meringue Ghosts
12h 25min
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
1 Std. 20 Min
Brownies
50 min
Pollock Croquettes with Olives
1h 40 min
Dirt and Worms Chocolate Ice Cream
6 Std. 20 Min
Mini Egg Cupcakes
1 Std.
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2 Std. 15 Min
Cappuccino Cake
2h
Carrot Cake
2h 30 min