Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 2 tsp fine salt
- 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 2 chicken breast fillets, skinned (150-200 g each), cut into strips (1 cm)
- ½ lemon, preferably organic, grated zest and juice only
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 50 g shallots
- 30 g extra virgin olive oil
- 150 g button mushrooms, sliced
- 30 g dry white wine
- 100 g soy cream
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2535 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Steamed eggs sunny side up
15min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1h
Chicken with tomato sauce
1h
Yellow rice with chicken
40min
Penne pasta with tuna
35 Min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min