Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 60 g brown onion
- 10 sprigs fresh herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing
- 400 g canned chopped tomatoes
- 800 g rabbit meat, cut into pieces (approx. 6 cm)
- 50 g water
- 40 g dry white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1760.3 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 59.1 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 926.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef "Burgundy"
40min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1sa
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 godz. 40 min
Country-style chicken liver fritters
35min
Potato and porcini mushroom soup
30 dk
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25 min
Slow cooked veal stew
2 godz. 10 min
Whoopi's Lemon Granita
1 Std. 10 Min
Adobo beef
1 Std. 10 Min
Beef Burgundy
1h 45 min
Cream of mushroom soup
20min