Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 60 g brown onion
- 10 sprigs fresh herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing
- 400 g canned chopped tomatoes
- 800 g rabbit meat, cut into pieces (approx. 6 cm)
- 50 g water
- 40 g dry white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1760.3 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 59.1 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 926.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with creamy vegetable sauce
35 menit
Cream of mushroom soup
20 min
Lamb's fry with bacon
1h 20min
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
1h 30min
Liver cake
1h 50min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Chicken cacciatore
50min
Cream of red pepper and ginger soup
50min
Stuffed tomatoes
50min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Steak and kidney pudding
3 godz. 45 min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h