Apparaten en Accessoires
Rabbit stew
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
brown onion60 g
-
fresh herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing10 sprigs
-
canned chopped tomatoes400 g
-
rabbit meat cut into pieces (approx. 6 cm)800 g
-
water50 g
-
dry white wine40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
926.1 mg
Eiwitten
59.1 g
Calorieën
1760.3 kJ /
419 kcal
Vetten
16.7 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
5.5 g
Koolhydraten
4.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
500 calorie meals
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1sa
Yoghurt cake
1sa 40 dk
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1sa 30 dk
Pumpkin soup
35 dk
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 dk
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1sa
Rabbit stew (Gibelotte)
1sa 35 dk
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5sa 15 dk
Country-style chicken liver fritters
35 dk
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 dk
Confetti Rice
45 dk
Lamb's fry with bacon
1sa 20 dk