Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 250 - 300 g baby beetroot, peeled, reserving 7 leaves and stalks, cut into pieces (3 cm)
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 50 g celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 150 g potato, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 60 g cabbage, cut into pieces (3 cm)
- 60 g parsnip, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 750 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries
- 1 fresh bay leaf
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 60 g tomato paste
- 60 g lemon juice
- 80 g sour cream
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 761.3 kJ / 181.3 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 12.4 g
- Natrium
- 1217.8 mg
Alternatieve recepten
Porcini mushroom risotto
35 min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Poppy seed strudel
3hod. 15min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Borscht
50 min
Ukrainian chebureks
1h 35 min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30min
Cucumber soup with prawn skewers
Geen beoordelingen
Russian Beetroot Salad
1 Std. 10 Min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min
Fennel, date and nut bread
1 Std. 15 Min
Sauerkraut soup
50 min