Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Porcini mushroom filling
- 30 g dried porcini mushrooms
- 250 g water
- 80 g brown onion, cut into quarters
- 2 tsp oil
- 30 g breadcrumbs
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tsp lemon juice
Dumplings
- 140 - 160 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp olive oil
- 70 g lukewarm water
Borscht
- 600 - 700 g raw beetroot, peeled and cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 5 dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1400 g water, plus extra for boiling
- 2 tsp sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tbsp raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 5 allspice berries
- 2 - 3 tbsp white vinegar, to taste
- 2 tbsp dried marjoram
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 804.9 kJ / 191.6 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 701.1 mg
Alternatieve recepten
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45 min.
Pearl barley bread rolls
1h 15min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Hazlenut and Sunflower Spread
8h 10 min
Ghost biscuits
1h 15min
Little pots of chocolate créme
1h 15min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Ukrainian borscht
35min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Revithia (chickpea soup)
24h 40 min
Courgette strudel
1h 20 min
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min