Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crêpe mixture
- 330 g water
- 230 g full cream milk
- 2 eggs
- 20 g grapeseed oil
- 310 g plain flour
- 1 pinch sea salt
Filling
- 500 g sauerkraut
- 1000 g water
- 1 tbsp oil, plus extra for frying
- 1 onion (approx. 150 g), cut into halves
- 500 g button mushrooms, cut into halves
- 1 ½ tsp sea salt, to taste
- 1 - 1 ½ tsp ground black pepper, to taste
- 120 g breadcrumbs
- 2 tbsp butter, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2823.5 kJ / 672.3 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 83.1 g
- Vetten
- 25.6 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 1693.8 mg
Alternatieve recepten
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Mixed mushroom burgers
50 min
Blue cheese tofu dressing
5 min
Mushroom tart
50 min
Mushroom stroganoff
20 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Tuna empanadas
2h
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Brioche buns with cheese
2 Std. 30 Min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2 Std. 30 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Pierogi (Cheese dumplings)
1 godz. 30 min