Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g large raw prawns
- 20 g nigella seeds
- 1 - 2 fresh green chillies, trimmed and cut into halves
- 30 sprigs fresh coriander (approx. 60 g), leaves, stalks and roots, cut into thirds (see Tips)
- ¼ tsp ground turmeric
- 1 tsp garlic paste (see Tips)
- 1 tsp ginger paste (see Tips)
- ½ tsp salt
- 20 g lemon juice
- 10 g olive oil, plus extra for frying
- 1 lemon, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 735.8 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 618.5 mg
Alternatieve recepten
Bombay aloo
40min
Baked masala fish
1h 15min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Achari paneer murgh
1h 5min
Balti coconut fish curry
50min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1h 15min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
Pilaf with fragrant tarka
1h 20min
Chilli paneer
30min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min