![Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AF941A47-B26B-44D6-BE0C-546F11738679/Derivates/949B45A1-F2BE-4FF4-A6A7-E56FD558DA9C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g pumpkin, cut into pieces (approx. 1½ cm)
- 60 g kale, ribs removed and leaves cut into strips (approx. 1 cm)
- 1 tbsp sesame oil
- 1 slice bacon (approx. 100 g), cut into pieces (optional)
- 90 g brown onion
- 1 garlic clove
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g water
- 4 whole eggs
- olive oil spray, for frying
- 300 g tempeh, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 1 avocado, flesh only, cut into thin slices
- 2 tbsp dukkah, to serve (see Tip)
- 80 g sauerkraut, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2837.5 kJ / 675.5 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 1541.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Green juice
5min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50min
Yoghurt soup cups
1h 10min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 Min
Hemp and matcha overnight oats
6h 5 min
Soba noodle and tofu salad
35min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 Std. 20 Min
Basil, avocado and hemp pesto
5min
Super antioxidant juice
10 Min